Over ons

Carlien Oonk-van Dijk:
het (vertrouwde) gezicht van C’s Beautysalon

Terug van weggeweest.

“De fascinatie voor uiterlijke verzorging zit in mijn bloed. Mensen mooier maken en het mooiste uit de mens halen, dat is wat mij drijft. Altijd al zo geweest. Ik kan er oprecht van genieten wanneer iemand als herboren de salon verlaat. Met een prachtige huid, ontspannen lichaam en een grote glimlach op het gezicht.

Aan kortere, eenvoudigere behandelingen beleef ik minstens zoveel plezier. De zorgvuldigheid en finesses maken dan nét even het verschil. Schoonheid moet je in je vingers hebben. De precisie en het geduld, dat ligt mij.

Het beauty vak is leuk, maar het zijn de mensen die mij de meeste voldoening geven. Een tevreden klant is goud waard. Waar andere spreken over ‘de klant centraal stellen’, is het voor mij de tweede natuur om klanten te behandelen zoals ikzelf ook behandeld zou willen worden.

Vernieuwd & verfrissend

De afgelopen 15 jaar heb ik de schoonheidsspecialisatie volledig eigen gemaakt. Een deel heb ik geleerd, de rest is ‘aangeboren’. Onder de naam C’s Beauty Schoonheidssalon richtte ik in 2008 mijn eigen eenmanszaak aan huis op. Daarmee kwam een lang gekoesterde wens uit. Na een tijdelijke zijstap te hebben gemaakt in de orthodontie, ben ik sinds april 2018 terug van anderhalf jaar weggeweest. Wat kan ik zeggen, het beautybloed kroop waar het niet gaan kon…

Met een geheel nieuwe uitstraling, andere locatie, extra faciliteiten en een licht gewijzigde naam ga ik fris, fruitig en vol goede moed het schoonheidsavontuur opnieuw aan. Ik ben vastbesloten voort te borduren op de vertrouwde kwaliteiten, en de klantervaring naar een volgend niveau te tillen. De verjongingskuur die we als bedrijf hebben ondergaan, gaat daar zeker een steentje aan bijdragen. C’s Beautysalon is terug. And we’re back to stay!”